Notices

Navigation Local Search not working

 
Old 05-20-2019, 09:17 AM
  #1  
Registered Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2018
Location: Woodstock, Ontario
Age: 75
Posts: 6
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Navigation Local Search not working

I have a 2017 TLX tech with a full premium subscription to Acuralink. The ‘Local Search’ function returns an error message “unable to connect to server” without even attempting to dial Acuralink. All other functions work including traffic, rerouting, view routes and connecting to acuralink with the overhead button. Traffic rerouting is set to on and server connect is on.

This same problem happened last August. The dealer did a battery disconnect to reset but no joy. The problem fixed itself in Sept. by a system fix at Acuralink. It has now failed again since Feb. 2019. I found a couple of entries in an MDX.ORG forum with the same problem. I have opened a case since Feb. with Acura Canada but they have totally failed to return my call even after checking with call centre every couple of weeks.

It would be helpful to me if somebody could test this function to see if it is only a problem with my car or central to all of Acura.

Thanks
Philtlx is offline  
Old 05-30-2019, 02:07 PM
  #2  
Registered Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2018
Location: Woodstock, Ontario
Age: 75
Posts: 6
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Update.

I dropped into my dealer yesterday and asked for the service manager to help me get some response from Acura Canada. I got a call this morning from a tech who has been assigned to the case. They have determined it is a central server issue and are working on the problem. They have promised to follow up when it is fixed. We shall see. I am retired now as an IT Manager and I know for certain that if I had taken four months to fix a server issue my users would have physically thrown me out the door.
Philtlx is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
merlin the wrench
3G MDX Discussion (2014+)
4
10-15-2018 09:40 AM
PhilWithers
2G CL Problems & Fixes
4
03-11-2009 04:31 PM
legionofdoom
1G RDX Audio, Bluetooth, Electronics & Navigation
4
01-21-2009 01:07 AM
chinesestunna
Ramblings
14
08-28-2008 08:27 PM
lowpost
First Generation CL Discussion (1997-1999)
1
02-24-2004 03:09 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Navigation Local Search not working


Contact Us - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.