Notices

TL: Radio not working ; Fuse?

 
Old 04-10-2012, 08:21 AM
  #1  
2002 Acura TL
Thread Starter
 
tjkazai's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Toronto Ontario
Posts: 286
Received 1 Like on 1 Post
Talking Radio not working ; Fuse?

Hey,
so something happened can someone show me a diagram for the Fuses I can't find the radio one and my radio isn't working it's doesn't turn on for some reason is it the fuses or the wiring problems? Let me know..

It's so boring without a radio lol.
tjkazai is offline  
Old 04-11-2012, 07:43 AM
  #2  
2002 Acura TL
Thread Starter
 
tjkazai's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Toronto Ontario
Posts: 286
Received 1 Like on 1 Post
Does anyone know how to solve this problem?
please!
tjkazai is offline  
Old 04-11-2012, 10:12 AM
  #3  
Registered Member
 
xxJ30A1xx's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Twin Cities
Posts: 17
Received 0 Likes on 0 Posts
There is 2 radio fuses, 1 is located in the kick panel. The other is under the hood located on the passenger side toward the windshield. There is another fuse under the cover most likely causing an issue. (generally your clock will be messed up as well if it's the fuse under the hood). Thats how it is in mine.. just my 2 pennies

good luck bro

Last edited by xxJ30A1xx; 04-11-2012 at 10:19 AM.
xxJ30A1xx is offline  
Old 04-12-2012, 08:52 PM
  #4  
2002 Acura TL
Thread Starter
 
tjkazai's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Toronto Ontario
Posts: 286
Received 1 Like on 1 Post
Originally Posted by xxJ30A1xx View Post
There is 2 radio fuses, 1 is located in the kick panel. The other is under the hood located on the passenger side toward the windshield. There is another fuse under the cover most likely causing an issue. (generally your clock will be messed up as well if it's the fuse under the hood). Thats how it is in mine.. just my 2 pennies

good luck bro
The clock is fine it's just the radio,
I think it's on the drivers side on the left panel by the steering wheel?
tjkazai is offline  
Old 04-14-2012, 12:52 PM
  #5  
2002 Acura TL
Thread Starter
 
tjkazai's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Toronto Ontario
Posts: 286
Received 1 Like on 1 Post
Anyone else had or have this problem? :$
tjkazai is offline  
Old 04-21-2012, 09:56 PM
  #6  
2002 Acura TL
Thread Starter
 
tjkazai's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Toronto Ontario
Posts: 286
Received 1 Like on 1 Post
Guess no one knows the answer?
tjkazai is offline  
Old 05-18-2015, 02:43 AM
  #7  
New Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Radio problem

My radio quits intermittently too. Not a fuse problem and no other electrical issues, just the radio. The "fix" is to turn off the engine and turn it back on. Happens several times a day, or, I can go four or five days with no problem.
Brucetg is offline  
Old 05-21-2015, 10:12 AM
  #8  
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 25
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
I hope after three years he found the fuse. If not, it's number 9, upper right, on the passenger side fuse panel. I just replaced it five minutes ago.
LowMiles_BlueTL is offline  
Old 06-02-2015, 06:58 PM
  #9  
Registered Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 6
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Man mine has done this as well nothing is wrong with the clock the radio went out changed every fuse .! BC this has Happened before and it was the fuses being blown but now idk what it is pulled the whole radio out and checked it for power and it had power but it won't cut on smh
Truedlamar is offline  
Old 10-05-2018, 10:45 AM
  #10  
Registered Member
 
Join Date: Feb 2018
Age: 74
Posts: 5
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
I've botched the "code" entering process after i replaced my battery. I tried too many times to enter the code. Now I'm locked out. Im now on "err2". I have a 2004 tsx and I need to find the "backup fuse" and its number on the fuse panel. I see the diagrams but none identify the exact fuse number and location. I tried the "disconnect the battery and let sit for 5 minutes", and that didn't work. I tried the "leave the radio on for 1 hour" with ignition in ACC (accessories) mode. no joy. any suggestions?
SFO2004TSX is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Ol'Dave
3G TL Problems & Fixes
6
04-01-2019 03:28 PM
acurajj
Car Parts for Sale
5
09-19-2015 03:47 PM
Luis J. Rodriguez
Audio, Video, Electronics & Navigation
2
09-12-2015 10:00 PM
iRaw
Acura ILX Discussion
3
09-05-2015 12:10 AM
drewdeezy03
3G TL Problems & Fixes
2
09-03-2015 08:04 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: TL: Radio not working ; Fuse?


Contact Us - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.