i can't seem to find my AUX input!! - AcuraZine Community
AcuraZine Acura Forums Home Acura CL Forums Acura ILX Forums Acura MDX Forums Acura NSX Forums Acura RDX ForumsAcura RL ForumsAcura RSX ForumsAcura TL ForumsAcura TSX ForumsAcuraZine ZDX DiscussionAcuraZine Regional DiscussionAcuraZine Off Topic Discussion

Go Back   AcuraZine Community > AcuraZine TSX Community > First Generation TSX Discussion (2004-2008)
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Register Albums FAQ Members Calendar Search Today's Posts Mark All Read ExperienceUsed CarsVendor DirectoryGarage
Search
Welcome to AcuraZine Community

Reply
 
 
 
submit to reddit
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-13-2005, 2:49 PM   #1
glassjaw
Registered Member
Garage is empty, add now
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2005
Age: 31
Posts: 53
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Points: 4,735, Level: 43
Points: 4,735, Level: 43 Points: 4,735, Level: 43 Points: 4,735, Level: 43
Activity: 0.3%
Activity: 0.3% Activity: 0.3% Activity: 0.3%
i can't seem to find my AUX input!!

im trying to find my aux input in my car, i took out the storage bin, ran my hands around but i still can't find it or I might've missed it. Anyone know exactly where it is?
This ad is not displayed to registered or logged-in members.
Register your free account today and become a member on Acurazine!
glassjaw is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2005, 3:08 PM   #2
elduderino
VP Electricity
Garage is empty, add now
 
elduderino's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2004
Location: Portland OR US
Age: 48
Posts: 4,611
Thanks: 0
Thanked 8 Times in 1 Post
Points: 16,765, Level: 82
Points: 16,765, Level: 82 Points: 16,765, Level: 82 Points: 16,765, Level: 82
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
It's facing DOWN on the bottom of the radio. If you have nav it has a plug in it already.

Look above the pocket.
elduderino is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2005, 3:10 PM   #3
glassjaw
Registered Member
Garage is empty, add now
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2005
Age: 31
Posts: 53
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Threadstarter
Points: 4,735, Level: 43
Points: 4,735, Level: 43 Points: 4,735, Level: 43 Points: 4,735, Level: 43
Activity: 0.3%
Activity: 0.3% Activity: 0.3% Activity: 0.3%
yea i have NAVI in it already, and i did feel a plug. Is that plug connected to anything? or is it just a dummy. the plug i see has that black spiral cover on the wire, and its plugged into to something.
glassjaw is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2005, 3:14 PM   #4
CJams
Guinea Pig
Garage is empty, add now
 
CJams's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2005
Location: At home
Posts: 4,128
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Points: 13,318, Level: 75
Points: 13,318, Level: 75 Points: 13,318, Level: 75 Points: 13,318, Level: 75
Activity: 1.5%
Activity: 1.5% Activity: 1.5% Activity: 1.5%
http://www.acurazine.com/forums/showthread.php?t=312281

It's the plug at the bottom of the HU. This might help.
CJams is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2005, 3:58 PM   #5
glassjaw
Registered Member
Garage is empty, add now
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2005
Age: 31
Posts: 53
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Threadstarter
Points: 4,735, Level: 43
Points: 4,735, Level: 43 Points: 4,735, Level: 43 Points: 4,735, Level: 43
Activity: 0.3%
Activity: 0.3% Activity: 0.3% Activity: 0.3%
thanks, i found it and put the adapter in and it didn't work. Seems like the idiot sent me the one w/o navi >

Its not the SNHOND3, its the blitzsafe adapter. Can i still convert it the same way like in the DIY thread?
glassjaw is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2005, 4:23 PM   #6
CJams
Guinea Pig
Garage is empty, add now
 
CJams's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2005
Location: At home
Posts: 4,128
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Points: 13,318, Level: 75
Points: 13,318, Level: 75 Points: 13,318, Level: 75 Points: 13,318, Level: 75
Activity: 1.5%
Activity: 1.5% Activity: 1.5% Activity: 1.5%
Quote:
Originally Posted by glassjaw
Its not the SNHOND3, its the blitzsafe adapter. Can i still convert it the same way like in the DIY thread?
If you have an 05w/Navi and XM there currently is no plug and play adapter like the SNHOND3 that works for us without losing XM. Thats why I did it the way I did it in that DIY thread.

Yes you can convert it that way, but it interupts your XM input. The XM input is the AUX input. You're basically splicing the signal from you XM box. You need to buy an adapter like the SOundgate Aux3. You can't just add a RCA Y cable because your XM signal is constant and doesn't shut off.
CJams is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2005, 5:37 PM   #7
glassjaw
Registered Member
Garage is empty, add now
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2005
Age: 31
Posts: 53
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Threadstarter
Points: 4,735, Level: 43
Points: 4,735, Level: 43 Points: 4,735, Level: 43 Points: 4,735, Level: 43
Activity: 0.3%
Activity: 0.3% Activity: 0.3% Activity: 0.3%
oh yea, this is kinda off topic, but im having a hard time trying to find a place to draw power. I bought some wire taps which i will be using, i dont want to get too complicated with it, i just want the project done. Anyway, got any ideas? Also, which color wires in the TSX will i need for ACC and battery. I already know the ground is black.. Thanks!
glassjaw is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2005, 5:52 PM   #8
CJams
Guinea Pig
Garage is empty, add now
 
CJams's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2005
Location: At home
Posts: 4,128
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Points: 13,318, Level: 75
Points: 13,318, Level: 75 Points: 13,318, Level: 75 Points: 13,318, Level: 75
Activity: 1.5%
Activity: 1.5% Activity: 1.5% Activity: 1.5%
http://www.cifrancis.com/acuratsx_sm...udiosystem.jpg

This is a wire diagram of the OEM amp plugs. I used the power from here when I installed everything.

http://www.acurazine.com/forums/showthread.php?t=299065

Go here and read the TSX threads and you will find most of your answers.
http://www.acurazine.com/forums/showthread.php?t=299065

This thread will probably get closed since it's in the wrong area.
CJams is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2005, 5:52 PM
AcuraZine
Acura Integra




Paid Advertisement


 
 
 
submit to reddit
Reply

Tags
05, 2004, 2005, acura, aux, auxiliary, box, diy, find, input, mdx, port, rl, tsx, xm

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 6:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Honda and the Honda marquee are registered trademarks of the American Honda Motor Company, Inc. Neither American Honda Motor Company nor its subsidiaries or affiliates shall bear any responsibility for Acurazine.com content, comments, or advertising. Acurazine.com is not affiliated with American Honda Motor Company in any way. American Honda Motor Company does not sponsor, support, or endorse Acurazine.com in any way. Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.
Passwords Backup