HELP MISFIRE CYLINDER 4 & 5 & Random - AcuraZine Community

Go Back   AcuraZine Community > AcuraZine CL Community > Second Generation CL Discussion > Problems & Fixes
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Reply
 
 
 
submit to reddit
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 11-19-2010, 5:08 PM   #1
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Location: Phoenix
Age: 28
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
sanda.bukaric1
Points: 647, Level: 12
Points: 647, Level: 12 Points: 647, Level: 12 Points: 647, Level: 12
Activity: 0.1%
Activity: 0.1% Activity: 0.1% Activity: 0.1%
HELP MISFIRE CYLINDER 4 & 5 & Random

So I just bought this car about 3 weeks ago. My CEL came on and the VSA traction light I took it to autozone, they told me it was cylinder 4 and 5 and random misfire. I took it to mechanic he changed the coils for 4 &5 and my plugs, and cleaned the injectors. I drive car lights off second time I turn it on after I picked it up lights back on, this time I take it its the EGR valve. So then I take it back to the mechanic, he has it for 3 days, checks everything. My car isnt misfiring, its running normal, its just that LIGHT!! The mechanic couldnt find a problem with it at all and he said he wasted a lot of time. WHAT do I do? Any suggestions anyone else have the same problem? My car runs normal, doesnt misfire, or do anything "funny". I really am stressed about it and need any suggestions I can get.
This ad is not displayed to registered or logged-in members.
Register your free account today and become a member on Acurazine!
tykl3dpiink is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2010, 5:09 PM   #2
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Location: Phoenix
Age: 28
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Threadstarter sanda.bukaric1
Points: 647, Level: 12
Points: 647, Level: 12 Points: 647, Level: 12 Points: 647, Level: 12
Activity: 0.1%
Activity: 0.1% Activity: 0.1% Activity: 0.1%
oh btw after the second trip at mechanic, the egr code is gone now the misfire codes are back!!
tykl3dpiink is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2010, 5:17 PM   #3
Registered Member
 
Sleuy1's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Location: Sac
Age: 23
Posts: 37
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Points: 2,613, Level: 31
Points: 2,613, Level: 31 Points: 2,613, Level: 31 Points: 2,613, Level: 31
Activity: 0.7%
Activity: 0.7% Activity: 0.7% Activity: 0.7%
hey bro i had the same problem too. brought it to bunch of shops and they cant find anything wrong wit it. its been doing this since april. im still trying to find out wats wrong wit it.
Sleuy1 is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2010, 5:24 PM   #4
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Location: Phoenix
Age: 28
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Threadstarter sanda.bukaric1
Points: 647, Level: 12
Points: 647, Level: 12 Points: 647, Level: 12 Points: 647, Level: 12
Activity: 0.1%
Activity: 0.1% Activity: 0.1% Activity: 0.1%
If you car running fine as well? I cant figure out what the problem is and the mechanics cant either. My mechanic suggesting it might be a bad ecu? but then again why would it constantly give out the same codes? Have you fixed or replaced anything? I need to get it fixed soon as in AZ we have to do emissions. And my car wont pass with the stupid light on!!
tykl3dpiink is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2010, 5:37 PM   #5
Weiners, EVERYWHERE!!
 
civicdrivr's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jul 2008
Location: FHRITP
Age: 26
Posts: 29,534
Thanked 4,307 Times in 2,661 Posts
genekreemer88
Points: 34,123, Level: 100
Points: 34,123, Level: 100 Points: 34,123, Level: 100 Points: 34,123, Level: 100
Activity: 99.3%
Activity: 99.3% Activity: 99.3% Activity: 99.3%
Reset the ECU and swap the coil packs on cylinders 4 and 5 to other cylinders and see what happens if the CEL comes back on.
__________________
Current: 2013 Scion FR-S 6MT, 2003 Lexus IS300 Sportcross, 1988 Honda Hawk GT NT650
Retired : 2003 Acura CL Type S 6MT, 2008 Triumph Daytona 675, 1994 Honda Prelude VTEC, 1990 Honda Civic HB, 1988 Honda Civic HB
civicdrivr is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2010, 6:41 PM   #6
Registered Member
 
Sleuy1's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Location: Sac
Age: 23
Posts: 37
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Points: 2,613, Level: 31
Points: 2,613, Level: 31 Points: 2,613, Level: 31 Points: 2,613, Level: 31
Activity: 0.7%
Activity: 0.7% Activity: 0.7% Activity: 0.7%
Quote:
Originally Posted by tykl3dpiink View Post
If you car running fine as well? I cant figure out what the problem is and the mechanics cant either. My mechanic suggesting it might be a bad ecu? but then again why would it constantly give out the same codes? Have you fixed or replaced anything? I need to get it fixed soon as in AZ we have to do emissions. And my car wont pass with the stupid light on!!
yea it runs fine until the light cums back on. then i have to reset it wit the scaner. and yes i replaced the coils switch them around still gives out the same codes. i bought a used ecu but cant find anyone to help put the data into that ecu. the dealers wont do it becuz i didnt buy it from them so im lucked out.
Sleuy1 is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2010, 4:11 PM   #7
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Location: Sacramento/Elk Grove, CA
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Points: 612, Level: 12
Points: 612, Level: 12 Points: 612, Level: 12 Points: 612, Level: 12
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
I am currently having the same problems too, and i am still unsure on how to deal with it and i also bought the car about amonth ago too
Type CL-S is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2010, 3:59 AM   #8
Registered Member
 
Sleuy1's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Location: Sac
Age: 23
Posts: 37
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Points: 2,613, Level: 31
Points: 2,613, Level: 31 Points: 2,613, Level: 31 Points: 2,613, Level: 31
Activity: 0.7%
Activity: 0.7% Activity: 0.7% Activity: 0.7%
Quote:
Originally Posted by Type CL-S View Post
I am currently having the same problems too, and i am still unsure on how to deal with it and i also bought the car about amonth ago too
yea idk wat to do either becuz ive done everything i could, so im just gona drive it until it dies on me or sumthing cuz its just been giving me stress.
Sleuy1 is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 1:32 AM   #9
Registered Member
 
BAGII's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2009
Location: SLC, UT
Age: 25
Posts: 132
Thanked 9 Times in 8 Posts
Billy Gahan bagii32 wgahanii
Points: 4,543, Level: 42
Points: 4,543, Level: 42 Points: 4,543, Level: 42 Points: 4,543, Level: 42
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Make sure your mechanic replaced the plugs with OEM NGK's. These cars are real particular about having the right plugs.
__________________
03 Acura CL-S6
BAGII is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 7:29 AM   #10
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Location: Phoenix
Age: 28
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Threadstarter sanda.bukaric1
Points: 647, Level: 12
Points: 647, Level: 12 Points: 647, Level: 12 Points: 647, Level: 12
Activity: 0.1%
Activity: 0.1% Activity: 0.1% Activity: 0.1%
Yeah the mechanic has replaced the plugs to the correct ones, the coils have been replaced. The CEL was rest with scanner at the shop then once I took it home the light came back on, went toautozone it was a EGR issue, took it back to the mechanic he had it for 3 days trying to figure out what the problem was and couldnt find anything wrong with the car, and rest the light, and now the light is back and its the misfire codes again. No EGR code. But the car seems to run fine, he suggested the ECU might be bad, but I have no idea how to go about replacing it or what to do. I heard its really expensive.. But either way I have to fix this problem soon, with stupid AZ laws and emissions I have to take my car in and if dont pass I wont be able to get plates. I dont know what to do!!
tykl3dpiink is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 1:19 PM   #11
Registered Member
 
StreetKA's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Oct 2008
Location: NYC
Age: 27
Posts: 7,129
Thanked 522 Times in 373 Posts
StreetK4
Points: 19,241, Level: 87
Points: 19,241, Level: 87 Points: 19,241, Level: 87 Points: 19,241, Level: 87
Activity: 2.2%
Activity: 2.2% Activity: 2.2% Activity: 2.2%
Try to clean egr and im that may help
__________________
2009 Pontiac G8 GT Panther Black Metalic
2003 Acura CL-S 6MT NightHawk Black Pearl SOLD
2002 Nissan Sentra
StreetKA is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 1:29 PM   #12
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Location: Phoenix
Age: 28
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Threadstarter sanda.bukaric1
Points: 647, Level: 12
Points: 647, Level: 12 Points: 647, Level: 12 Points: 647, Level: 12
Activity: 0.1%
Activity: 0.1% Activity: 0.1% Activity: 0.1%
the previous owner had replaced the egr valve at the acura dealership in '08 I do have the paperwork he gave me for it, could it still be the egr?
tykl3dpiink is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 2:25 PM   #13
Weiners, EVERYWHERE!!
 
civicdrivr's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jul 2008
Location: FHRITP
Age: 26
Posts: 29,534
Thanked 4,307 Times in 2,661 Posts
genekreemer88
Points: 34,123, Level: 100
Points: 34,123, Level: 100 Points: 34,123, Level: 100 Points: 34,123, Level: 100
Activity: 99.3%
Activity: 99.3% Activity: 99.3% Activity: 99.3%
Not the EGR valve itself, but the port in the intake manifold. It may be clogged.
__________________
Current: 2013 Scion FR-S 6MT, 2003 Lexus IS300 Sportcross, 1988 Honda Hawk GT NT650
Retired : 2003 Acura CL Type S 6MT, 2008 Triumph Daytona 675, 1994 Honda Prelude VTEC, 1990 Honda Civic HB, 1988 Honda Civic HB
civicdrivr is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 2:32 PM   #14
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Location: Phoenix
Age: 28
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Threadstarter sanda.bukaric1
Points: 647, Level: 12
Points: 647, Level: 12 Points: 647, Level: 12 Points: 647, Level: 12
Activity: 0.1%
Activity: 0.1% Activity: 0.1% Activity: 0.1%
by chance do you have any idea how much it would cost to get it looked at and cleaned?
tykl3dpiink is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 2:50 PM   #15
Weiners, EVERYWHERE!!
 
civicdrivr's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jul 2008
Location: FHRITP
Age: 26
Posts: 29,534
Thanked 4,307 Times in 2,661 Posts
genekreemer88
Points: 34,123, Level: 100
Points: 34,123, Level: 100 Points: 34,123, Level: 100 Points: 34,123, Level: 100
Activity: 99.3%
Activity: 99.3% Activity: 99.3% Activity: 99.3%
Its easy enough to do it yourself so I never looked into paying someone else to do it.
__________________
Current: 2013 Scion FR-S 6MT, 2003 Lexus IS300 Sportcross, 1988 Honda Hawk GT NT650
Retired : 2003 Acura CL Type S 6MT, 2008 Triumph Daytona 675, 1994 Honda Prelude VTEC, 1990 Honda Civic HB, 1988 Honda Civic HB
civicdrivr is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 2:55 PM   #16
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Location: Phoenix
Age: 28
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Threadstarter sanda.bukaric1
Points: 647, Level: 12
Points: 647, Level: 12 Points: 647, Level: 12 Points: 647, Level: 12
Activity: 0.1%
Activity: 0.1% Activity: 0.1% Activity: 0.1%
Well I am a female, and dont have that many tools.. Ive only done oil changes on my previous cars, and basics.. So I have no idea where to look. I went from a POS neon to a acura and the engine well at least to me looks very different under the hood. So I havent attempted to do anything myself yet.
tykl3dpiink is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 3:11 PM   #17
Weiners, EVERYWHERE!!
 
civicdrivr's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jul 2008
Location: FHRITP
Age: 26
Posts: 29,534
Thanked 4,307 Times in 2,661 Posts
genekreemer88
Points: 34,123, Level: 100
Points: 34,123, Level: 100 Points: 34,123, Level: 100 Points: 34,123, Level: 100
Activity: 99.3%
Activity: 99.3% Activity: 99.3% Activity: 99.3%


My bad. But as I said Im not sure how much it would cost to do that. Its not a difficult process, so the shop shouldnt overcharge you for it. Once you remove the top cover of the intake manifold you will see a port close to the throttle body. Thats the EGR port and they can have so much build up that it begins to block the flow of the gases from the valve.

And just to verify, you said the shop reset the ecu and the misfire codes came back. Were the codes for the same cylinders as before?
__________________
Current: 2013 Scion FR-S 6MT, 2003 Lexus IS300 Sportcross, 1988 Honda Hawk GT NT650
Retired : 2003 Acura CL Type S 6MT, 2008 Triumph Daytona 675, 1994 Honda Prelude VTEC, 1990 Honda Civic HB, 1988 Honda Civic HB
civicdrivr is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 3:20 PM   #18
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Location: Phoenix
Age: 28
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Threadstarter sanda.bukaric1
Points: 647, Level: 12
Points: 647, Level: 12 Points: 647, Level: 12 Points: 647, Level: 12
Activity: 0.1%
Activity: 0.1% Activity: 0.1% Activity: 0.1%
After I had the plugs changed and coils, the code that came back was a EGR VALAVE P091 I think not a 100% on that its been couple weeks. Then I took it back to the shop thats when he had it for 3 days and looked at everything he told me car isnt misfiring he cannot locate the problem, and then I took car and of course the CEL came back on so once again I went to autoze and yup, the same misfire codes showed up! Its cylinder 4 &5 and random cylinder misfire.
tykl3dpiink is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 3:24 PM   #19
Registered Member
 
StreetKA's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Oct 2008
Location: NYC
Age: 27
Posts: 7,129
Thanked 522 Times in 373 Posts
StreetK4
Points: 19,241, Level: 87
Points: 19,241, Level: 87 Points: 19,241, Level: 87 Points: 19,241, Level: 87
Activity: 2.2%
Activity: 2.2% Activity: 2.2% Activity: 2.2%
Right now i have 1 2 3 and 6 missfire. Engine start to run like shit. Its sounds like subaru now. Lol. I think it may be gasket underneath the intake manifold. We can help you do it yourself i have some pictures and i can post it up later.
__________________
2009 Pontiac G8 GT Panther Black Metalic
2003 Acura CL-S 6MT NightHawk Black Pearl SOLD
2002 Nissan Sentra
StreetKA is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 3:53 PM   #20
Weiners, EVERYWHERE!!
 
civicdrivr's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jul 2008
Location: FHRITP
Age: 26
Posts: 29,534
Thanked 4,307 Times in 2,661 Posts
genekreemer88
Points: 34,123, Level: 100
Points: 34,123, Level: 100 Points: 34,123, Level: 100 Points: 34,123, Level: 100
Activity: 99.3%
Activity: 99.3% Activity: 99.3% Activity: 99.3%
Its unlikely its the gasket unless the top cover was removed recently.

I believe clogged injectors will cause a misfire code.

If you have the opportunity, swap one of the coils with the #6 cylinder, reset the ecu (pull the #13 fuse for 20 seconds on the passenger side fuse box), and have the codes read again when the CEL comes back. Cylinders 4,5, and 6 are the front cylinders (when looking at the engine from left to right), so its easy to get to them. It wont take long to swap one of the coils, just remove the front engine cover (two plastic flat head screws) and the coils are bolted down with a hex head screw. Unbolt it, unplug it, and gently pull it straight out.

Im hesitant to say its the EGR when you have codes for specific cylinders.
__________________
Current: 2013 Scion FR-S 6MT, 2003 Lexus IS300 Sportcross, 1988 Honda Hawk GT NT650
Retired : 2003 Acura CL Type S 6MT, 2008 Triumph Daytona 675, 1994 Honda Prelude VTEC, 1990 Honda Civic HB, 1988 Honda Civic HB
civicdrivr is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 5:09 PM   #21
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Location: Sacramento/Elk Grove, CA
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Points: 612, Level: 12
Points: 612, Level: 12 Points: 612, Level: 12 Points: 612, Level: 12
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
It seems to me that everyone is starting to have this problem now. I started to suffer from this problem about 2 weeks ago and it is just getting worse. I hope everyone will find out whats wrong with their car
Type CL-S is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 6:14 PM   #22
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Location: Sacramento/Elk Grove, CA
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Points: 612, Level: 12
Points: 612, Level: 12 Points: 612, Level: 12 Points: 612, Level: 12
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
It got worse today. Here is a video coming from my exhaust and the smell coming from the exhaust smells pretty foul.

http://www.youtube.com/watch?v=BJzdhyG_MKQ
Type CL-S is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 8:38 PM   #23
Registered Member
 
StreetKA's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Oct 2008
Location: NYC
Age: 27
Posts: 7,129
Thanked 522 Times in 373 Posts
StreetK4
Points: 19,241, Level: 87
Points: 19,241, Level: 87 Points: 19,241, Level: 87 Points: 19,241, Level: 87
Activity: 2.2%
Activity: 2.2% Activity: 2.2% Activity: 2.2%
same thing my was even worse today...

take a look what happend later to me

http://cl.acurazine.com/forums/showthread.php?t=799122
__________________
2009 Pontiac G8 GT Panther Black Metalic
2003 Acura CL-S 6MT NightHawk Black Pearl SOLD
2002 Nissan Sentra
StreetKA is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 9:45 PM   #24
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Location: Sacramento/Elk Grove, CA
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Points: 612, Level: 12
Points: 612, Level: 12 Points: 612, Level: 12 Points: 612, Level: 12
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
I am really ready to drive this P.O.S car off the cliff
Type CL-S is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2010, 11:11 PM   #25
Registered Member
 
Sleuy1's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Location: Sac
Age: 23
Posts: 37
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Points: 2,613, Level: 31
Points: 2,613, Level: 31 Points: 2,613, Level: 31 Points: 2,613, Level: 31
Activity: 0.7%
Activity: 0.7% Activity: 0.7% Activity: 0.7%
Quote:
Originally Posted by Type CL-S View Post
I am really ready to drive this P.O.S car off the cliff
Thinking the exact samething. My car doesn't sound as bad but it feels like its gona die on me wen im at a light waiting. the car also seems to shake a little.
Sleuy1 is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2010, 1:16 AM   #26
'01 Acura CL Type-S
 
Seymore Cake's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Age: 28
Posts: 175
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Points: 3,532, Level: 37
Points: 3,532, Level: 37 Points: 3,532, Level: 37 Points: 3,532, Level: 37
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
When I had a misfire on another car of mine, it also turned out the oxygen sensor was bad

Just an idea(might not relate)
Seymore Cake is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2010, 2:06 AM   #27
Registered Member
 
rear turbo cls6's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Location: jacksonville florida
Age: 28
Posts: 136
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Points: 2,566, Level: 30
Points: 2,566, Level: 30 Points: 2,566, Level: 30 Points: 2,566, Level: 30
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
lol peeps I have the same issue. Dont know if this helps but my mechanic thinks it may be a crank sensor starting to go bad or the fuel pump starting to go out. I dont think its the crank sensor though because if thats disco then the car will not even rev past 2,000rpm. The fuel pump could cause I guess if its not putting out a constant pressure???....someone verify. Im just relaying what my mechanic said.
rear turbo cls6 is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2010, 5:20 AM   #28
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Location: Sacramento/Elk Grove, CA
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Points: 612, Level: 12
Points: 612, Level: 12 Points: 612, Level: 12 Points: 612, Level: 12
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
I was finally able to solve my problem with my car. It turns out that i had 2 bad fuel injectors and one bad coil. After having those be replaced. My car sounds like a beast again. Since most of you guys have the same problem as me with anything relating to misfire with the scanner, i would most definitely check your fuel injectors first. just a thought.
Type CL-S is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2010, 5:20 AM
AcuraZine
Acura Integra




Paid Advertisement


 
 
 
submit to reddit
Reply

Tags
03, 2001, 2004, 98, acura, cl, cls, cylinder, cylinders, egr, mdx, misfire, number, random, valve

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 6:55 AM.



Honda and the Honda marquee are registered trademarks of the American Honda Motor Company, Inc. Neither American Honda Motor Company nor its subsidiaries or affiliates shall bear any responsibility for Acurazine.com content, comments, or advertising. Acurazine.com is not affiliated with American Honda Motor Company in any way. American Honda Motor Company does not sponsor, support, or endorse Acurazine.com in any way. Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.
Passwords Backup