Notices

High beam working. Low beam not working 2011 tsx

 
Old 07-09-2019, 03:01 PM
  #1  
New Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2019
Age: 51
Posts: 6
Received 0 Likes on 0 Posts
Question High beam working. Low beam not working 2011 tsx

Good Afternoon
I have replaced the ballast, wiring harness and headlight bulb on my TSX. The relay switch and fuses have been checked, they work. For whatever reason there is no power getting to my low beam light, Can someone please advise me what else I can do to fix this problem. Thanks so much.
KJEFFERIES68 is offline  
Old 07-09-2019, 03:24 PM
  #2  
Moderator
 
thoiboi's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: SoCal, CA
Posts: 38,437
Received 5,938 Likes on 4,760 Posts
did you probe the low beam harness to confirm no power? Can you clarify how you checked relays and fuses?
thoiboi is offline  
Old 07-10-2019, 09:12 PM
  #3  
New Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2019
Age: 51
Posts: 6
Received 0 Likes on 0 Posts
No. Is there a low beam harness wire or something that can be replaced? If so can you tell me the exact part name I need to get? The fuses and other parts were checked with a voltage detector.
KJEFFERIES68 is offline  
Old 07-11-2019, 04:51 AM
  #4  
Registered Member
 
TSXV6Guy's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Ontario (Canada)
Age: 53
Posts: 594
Received 84 Likes on 67 Posts
I have seen old fuses test OK with an ohmmeter but fail to pass current under load. Suggest to replace the fuse with a know good one, and swap the relay with a know good one. This will absolutely rule out those items, before you start into complex diagnostics (wire harness etc).
TSXV6Guy is offline  
Old 07-14-2019, 10:17 AM
  #5  
New Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2019
Age: 51
Posts: 6
Received 0 Likes on 0 Posts
Which fuse should be replaced?
KJEFFERIES68 is offline  
Old 07-14-2019, 12:49 PM
  #6  
Registered Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: NorCal
Posts: 2,777
Received 457 Likes on 405 Posts
Bad low beam ground or bad light switch.
01acls is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
isaiahd804
2G TL Problems & Fixes
2
04-27-2019 08:22 PM
Kevin17112
3G TL Problems & Fixes
11
05-13-2017 04:49 PM
Kiljaedoen
First Generation CL Discussion (1997-1999)
21
08-29-2004 01:52 AM
moforose3.0
First Generation CL Discussion (1997-1999)
51
04-13-2003 05:18 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: High beam working. Low beam not working 2011 tsx


Contact Us - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.