Go Back  AcuraZine - Acura Enthusiast Community > AcuraZine TL/TLX Community > Fourth Generation TL (2009-2014)
Reload this Page >

"Pair" message intermittently appears on instrument display

Notices

"Pair" message intermittently appears on instrument display

 
Old 04-24-2019, 06:51 AM
  #1  
Registered Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2004
Location: Philadelphia, PA
Age: 47
Posts: 18
Received 0 Likes on 0 Posts
"Pair" message intermittently appears on instrument display

Just had an aftermarket head unit installed at Best Buy (Pioneer AVH-2330NEX) with steering wheel controls. Now I'm getting an intermittent HFL "Pair" message on the display. Have any of you experienced this after having a head unit installed?
Forwardmotion is offline  
Old 04-24-2019, 08:24 AM
  #2  
Registered Member
 
jdmjustin's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Location: Springfield, MO
Age: 35
Posts: 52
Received 10 Likes on 8 Posts
Sounds like they forgot to clear all linked devices.
jdmjustin is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Forwardmotion
2G RDX Audio, Bluetooth, Electronics & Navigation
2
04-26-2019 10:32 AM
salanderson2006
1G & 2G MDX Discussion (2001-2013)
1
10-03-2018 03:24 PM
Skirmich
Second Generation TL (1999-2003)
41
09-12-2018 09:29 PM
LoneRonin
3G TL Problems & Fixes
3
07-23-2015 02:46 PM
SilverKnight
Second Generation CL Discussion (2000-2003)
3
03-28-2004 07:28 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: "Pair" message intermittently appears on instrument display


Contact Us - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.