Notices

Display lights on my factory stereo went out twice

 
Old 10-12-2005, 11:11 PM
  #1  
Registered Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2003
Location: San Diego
Age: 42
Posts: 31
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Display lights on my factory stereo went out twice

I just recently took my non navi tsx into the dealership to get the stereo replaced again for the second time. The lights on the stereo preset buttons and a/c went out. The first occurence the lights on the whole unit went out. They said my snhonda3 auxillary may play a factor in it and that if I continued using it would void my warranty. Has anyone heard or experienced the same problem. Thanks in advance!!
boo2 is offline  
Old 10-13-2005, 06:30 PM
  #2  
Cruise Missile Lobber
 
SSN_FT1(SS/DV)'s Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Newington, CT
Age: 41
Posts: 959
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Yup..... https://acurazine.com/forums/showthread.php?t=24738

They tried that stupid game with me concerning the SHOND 3...until I showed them the printout of the TSB
SSN_FT1(SS/DV) is offline  
Old 10-13-2005, 06:46 PM
  #3  
Audi Driving Snob
 
TinkySD's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: San Diego
Posts: 2,694
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
I had this happen once -- unfortunately i'm about to run through my warranty so I really hope it won't happen again!
TinkySD is offline  
Old 10-14-2005, 10:49 AM
  #4  
Registered Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Georgia
Age: 37
Posts: 11
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
just happend to me too.. i took it to da dealer.. and waitn to replace it... do you know if we get a loaner car for this?"?
wonder wut makes it go out~
tem_atl is offline  
Old 10-15-2005, 09:09 PM
  #5  
I spend 2 much time here
 
jiggaman's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MA
Age: 39
Posts: 7,115
Received 103 Likes on 67 Posts
goddamnit, just noticed that my lights went out tonight, i'm pissed, just when i got my sirius working right too.
jiggaman is offline  
Old 10-16-2005, 03:32 AM
  #6  
Registered Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2003
Location: San Diego
Age: 42
Posts: 31
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
I got a loaner tsx because I dropped off my car before service dept. closed
boo2 is offline  
Old 10-16-2005, 08:24 AM
  #7  
Cruise Missile Lobber
 
SSN_FT1(SS/DV)'s Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Newington, CT
Age: 41
Posts: 959
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Just out of curiosity, what mileage are you guys that this is happening now at? I'm wondering if it's at the same time
SSN_FT1(SS/DV) is offline  
Old 10-16-2005, 09:25 AM
  #8  
Registered Member
 
RMATIC09's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: NY
Age: 33
Posts: 12,437
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
happened to me once, now the ac lights are off again...........
RMATIC09 is offline  
Old 10-16-2005, 09:37 AM
  #9  
Cruise Missile Lobber
 
SSN_FT1(SS/DV)'s Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Newington, CT
Age: 41
Posts: 959
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Did you get the HU replaced?
SSN_FT1(SS/DV) is offline  
Old 10-16-2005, 09:44 AM
  #10  
I spend 2 much time here
 
jiggaman's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MA
Age: 39
Posts: 7,115
Received 103 Likes on 67 Posts
my control lights are out, not the lights that tell me what temp my ac is on are the info on the radio, and the clock. do you think it might just be a fuse somehwere?
jiggaman is offline  
Old 10-17-2005, 10:03 AM
  #11  
Registered Member
 
Join Date: Jun 2005
Age: 35
Posts: 1,124
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
does this happen to any of the 2005 drivers?
kyotousa is offline  
Old 10-17-2005, 11:04 AM
  #12  
Moderator
Regional Coordinator (Southeast)
 
CCColtsicehockey's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Mooresville, NC
Age: 33
Posts: 41,372
Received 2,594 Likes on 1,861 Posts
Originally Posted by tem_atl
just happend to me too.. i took it to da dealer.. and waitn to replace it... do you know if we get a loaner car for this?"?
wonder wut makes it go out~
I got a loaner when it happened to me and it took them 3 days to fix and then they scratched the silver trim and so they had it for another two days. They let me have the loaner car the whole time. Unfortuantly it was a base model accord.
CCColtsicehockey is offline  
Old 10-17-2005, 12:01 PM
  #13  
I spend 2 much time here
 
jiggaman's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MA
Age: 39
Posts: 7,115
Received 103 Likes on 67 Posts
Originally Posted by CCColtsicehockey
I got a loaner when it happened to me and it took them 3 days to fix and then they scratched the silver trim and so they had it for another two days. They let me have the loaner car the whole time. Unfortuantly it was a base model accord.
which lights went out for you?
jiggaman is offline  
Old 10-17-2005, 12:38 PM
  #14  
Registered Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Seattle, WA
Age: 44
Posts: 279
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Happened to my '04 TSX at about 12k miles. All lights went out on the HVAC and audio controls. They replaced the unit (I had a loaner for 2 days 'cause they had to order a new unit). The replacement unit would flip back and forth between bright and dim (as if you were turning the lights on and off) about every 10-30 seconds. Brought it back again and they replaced it again (they had one in stock this time). 3rd time was a charm, no problems since.
jaobrien6 is offline  
Old 10-17-2005, 12:59 PM
  #15  
I spend 2 much time here
 
jiggaman's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MA
Age: 39
Posts: 7,115
Received 103 Likes on 67 Posts
i'm scared that they wont cover the repair because i have aftermarket amps hooked up to the HU
jiggaman is offline  
Old 10-17-2005, 01:20 PM
  #16  
Registered Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Seattle, WA
Age: 44
Posts: 279
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Probably depends on your dealer, but I had a SNHOND3 installed at the time, and they didn't say a word. I'd just gotten the adapter installed by elduderino, actually, after the lights went dark, but before i got it fixed. I was wondering if I should take it in to get it fixed first, before having the SNHOND3 installed. He said that his also failed, and he took it in with amps and all, and they didn't say anything. So I went ahead and got the SNHOND3 installed before I took the care in... no problems at all.
jaobrien6 is offline  
Old 10-17-2005, 01:39 PM
  #17  
I spend 2 much time here
 
jiggaman's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MA
Age: 39
Posts: 7,115
Received 103 Likes on 67 Posts
what happened to elduderino anyways, i hope they dont give me shit about my aftermarket mods.
jiggaman is offline  
Old 10-19-2005, 01:43 AM
  #18  
New CG tsx owner
 
Join Date: Aug 2004
Location: oregon
Age: 38
Posts: 96
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
my lights went out about two weeks ago, and i didn't even notice it until i was looking for a button to push. when you do notice it, it is kind of a hassle. even though i do know where most of the buttons are. i took it in today, and they said i had to wait about a week for them to order the parts. does anyone know how long it takes for them to replace the HU?
CgTsX808 is offline  
Old 10-19-2005, 02:17 PM
  #19  
I spend 2 much time here
 
jiggaman's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MA
Age: 39
Posts: 7,115
Received 103 Likes on 67 Posts
CgTSX808 do you have aftermarket amps/speakers?
jiggaman is offline  
Old 10-19-2005, 03:55 PM
  #20  
~HondaF1~
 
R J Poseidon 6's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 1,149
Received 51 Likes on 42 Posts
Originally Posted by boo2
Display lights on my factory stereo went out twice! Has anyone heard or experienced the same problem. Thanks in advance!!
It's fairly common on this vehicle ....

It sux but it's something that every1 @ Acura is aware of & it's not surprising to have it replaced 2 or even 3 times.
R J Poseidon 6 is offline  
Old 10-19-2005, 04:16 PM
  #21  
I spend 2 much time here
 
jiggaman's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MA
Age: 39
Posts: 7,115
Received 103 Likes on 67 Posts
do you think that its so common that they wont even try to blame it on my aftermarket amps
jiggaman is offline  
Old 10-21-2005, 07:47 PM
  #22  
Registered Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2003
Location: San Diego
Age: 42
Posts: 31
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
The first time my lights went out was around 23,000. The second occurence was at 31,000. After reading all the threads, I'm putting my auxillary back on. Thanks Y'all
boo2 is offline  
Old 10-21-2005, 08:07 PM
  #23  
I spend 2 much time here
 
jiggaman's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MA
Age: 39
Posts: 7,115
Received 103 Likes on 67 Posts
UPDATE:::::::::They fixed my car under warranty, replaced headunit at no cost!!!!

called the dealership on Monday and had the car fixed by Friday, not bad! They didn't even say anything about my aftermarket amps and speakers..
jiggaman is offline  
Old 10-22-2005, 12:04 AM
  #24  
Registered Member
 
jester2's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Age: 38
Posts: 104
Likes: 0
Received 5 Likes on 5 Posts
Mine just went out at 28888 Miles. Both Climate control and Stereo panel lights went out. Both stereo and air still work though. Kind of strange to see so many people having similar problems.
jester2 is offline  
Old 10-25-2005, 09:26 PM
  #25  
Registered Member
 
RMATIC09's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: NY
Age: 33
Posts: 12,437
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
seems to be a common problem amongst us, going in for repair x2 , hopefully the last.
RMATIC09 is offline  
Old 10-26-2005, 12:03 AM
  #26  
Use all 3 Pedals at once
 
TSX 3Pedal's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: All*Cal
Posts: 1,486
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Mine just went out today while I was driving from San Diego...
I went to check the time and the clock wasn't there, neither was the display for the CD I was listening to...

I have ~56000 Miles on mine
TSX 3Pedal is offline  
Old 10-30-2005, 07:15 PM
  #27  
Registered Member
 
Join Date: Sep 2005
Age: 34
Posts: 9
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
my stereo & AC lights just went out on my 2004 TSX w/out NAVI. calling the dealer tomorrow to see whats going on, im 4,000mi away from my warranty ending!
rahooo is offline  
Old 10-30-2005, 07:43 PM
  #28  
Banned
 
magnifico's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Age: 40
Posts: 230
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
wow some of you do some serious milages !
magnifico is offline  
Old 10-30-2005, 07:51 PM
  #29  
Banned
 
magnifico's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Age: 40
Posts: 230
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
IS THERE A PDF FILE OF THIS SERVICE BULLETIN ?

I have NOT been hit with this problem yet, but i am in the VIN range,
so can I or should I ask them to take care of it now ?


damn they use "re-manufactured" part !
magnifico is offline  
Old 11-02-2005, 10:51 AM
  #30  
Registered Member
 
Join Date: Sep 2005
Age: 34
Posts: 9
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
how do you knwo they use a remanufactured part? was it in the PDF? i may have overlooked it..if they do thats STUPID, i better not have this problem again at 36,001 miles, ILL BE PISSED
rahooo is offline  
Old 11-03-2005, 10:17 AM
  #31  
Registered Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Southern California
Posts: 283
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
My HVAC and radio button lights went out last night. I've got an '04 with 29,000 miles.

I had noticed these lights going out briefly once before (maybe a year ago), but this time they don't seem to want to come back on.

This is the first/only issue I've had with the car that I'd call a sample defect, so I can't complain.

I just hope my dealer will order the new audio unit without me having to go in and prove this is actually happening
LeMasseHammer is offline  
Old 11-03-2005, 11:11 AM
  #32  
Registered Member
 
Matts05TSX's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Fargo, ND
Age: 40
Posts: 52
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
What is the VIN number range for this? Are the 2005's affected?
Matts05TSX is offline  
Old 11-03-2005, 12:50 PM
  #33  
I spend 2 much time here
 
jiggaman's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MA
Age: 39
Posts: 7,115
Received 103 Likes on 67 Posts
Originally Posted by LeMasseHammer
My HVAC and radio button lights went out last night. I've got an '04 with 29,000 miles.

I had noticed these lights going out briefly once before (maybe a year ago), but this time they don't seem to want to come back on.

This is the first/only issue I've had with the car that I'd call a sample defect, so I can't complain.

I just hope my dealer will order the new audio unit without me having to go in and prove this is actually happening

referennce the TSB and refuse to bring it in unless the part is available
jiggaman is offline  
Old 11-04-2005, 11:36 AM
  #34  
Registered Member
 
Join Date: Sep 2005
Age: 34
Posts: 9
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
I called the service dept TWICE, referring to what the TSB says the second time. I told him they should have it in stock before the customer comes in. The service person told me I HAVE to bring the car in, so I made the 35 minute drive and he looked at it FOR LESS THAN A MINUTE, and I was on my way. I asked why I had to come in, and he said "we need the numbers on the radio." I was like whatever. He said they will install a BRAND NEW unit.
rahooo is offline  
Old 11-04-2005, 11:44 AM
  #35  
I spend 2 much time here
 
jiggaman's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MA
Age: 39
Posts: 7,115
Received 103 Likes on 67 Posts
they tried to tell me that i need to bring it in first too. i dont think they realize that people have jobs that they have to go to and other responsiblities.
jiggaman is offline  
Old 11-07-2005, 10:52 AM
  #36  
Registered Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Southern California
Posts: 283
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
My service dep't also said I'd have to bring the car in before they'd order the part, regardless of what the TSB says.

But when I got there, it turned out that they had an audio unit in stock, so they were able to replace it the same day (without scratching the fake aluminum trim)

I also got a 2005 TSX loaner while they were working on it, which was nice. It was interesting to see the little differences from the '04. It was my first experience listening to XM radio, which I liked, but the audio digital display is kinda ugly IMHO.
LeMasseHammer is offline  
Old 11-07-2005, 12:01 PM
  #37  
I spend 2 much time here
 
jiggaman's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MA
Age: 39
Posts: 7,115
Received 103 Likes on 67 Posts
well i'm glad i was able to get them to order the part first, i dont like to use my paid time off hours unless i have too
jiggaman is offline  
Old 11-07-2005, 12:20 PM
  #38  
Canuck
 
Join Date: May 2005
Location: Vancouver
Age: 44
Posts: 822
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Anyone have this happen to cars equipped with NAVI?
narci is offline  
Old 11-07-2005, 07:09 PM
  #39  
Registered Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Northern VA
Age: 42
Posts: 60
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Count me in as another TSX owner with that problem. I was surprised how the dealership didn't carry extra radios in stock eventhough the service bulletin gave them a heads-up of the problem.

Kinda sucks how such a "minor" problem can only be fixed by replacing the entire unit.

2004 TSX
21,000 miles
NAVI
campaachen is offline  
Old 11-15-2005, 02:09 PM
  #40  
Registered Member
 
shitbox's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Richmond Hill, ON
Age: 35
Posts: 423
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
I've the same problem too, this is the second time where my display lights are gone. And my milage is now over 70000 km so the warrenty is done. I'm sure it'll cost ALOT if i have to pay and replace the center console. What if like after 40000 km the lights gone out again.. i'll be very upset. BTW, acura's service is not good at all. For the seat heater light problem they should not have that stupid rule "electrical parts are only in warrenty within 20000 km". that sounds like a scam IMO.
what should i do?
shitbox is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Display lights on my factory stereo went out twice


Contact Us - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.