PO131 PO171 codes help! - AcuraZine Community
AcuraZine Acura Forums Home Acura CL Forums Acura ILX Forums Acura MDX Forums Acura NSX Forums Acura RDX ForumsAcura RL ForumsAcura RSX ForumsAcura TL ForumsAcura TSX ForumsAcuraZine ZDX DiscussionAcuraZine Regional DiscussionAcuraZine Off Topic Discussion

Go Back   AcuraZine Community > AcuraZine TL Community > Second Generation TL (1999-2003) > Problems & Fixes
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Register Albums FAQ Members Calendar Search Today's Posts Mark All Read ExperienceUsed CarsVendor DirectoryGarage
Search
Welcome to AcuraZine Community

Reply
 
 
 
submit to reddit
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-22-2013, 10:37 AM   #1
BxTrini_TL
Registered Member
2004 Acura TL
 
BxTrini_TL's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Location: Schenectady
Age: 25
Posts: 74
Thanks: 148
Thanked 3 Times in 3 Posts
Richard Sankar Trini605 yuh_boy_rich
Points: 2,110, Level: 27
Points: 2,110, Level: 27 Points: 2,110, Level: 27 Points: 2,110, Level: 27
Activity: 1.9%
Activity: 1.9% Activity: 1.9% Activity: 1.9%
PO131 PO171 codes help!

Hey im getting codes PO131 PO171 also random misfire codes..when its warm out I get no cel and car runs fine no misfire.. It says bank1 sensor butI wanna be sure.. my tl is California emissions I saw denso sensors on eBay for a good price.. would they work? Or do I have to go to dealer cuz its California emissions? Anyone can help? Thanks I appreciate it..
This ad is not displayed to registered or logged-in members.
Register your free account today and become a member on Acurazine!
BxTrini_TL is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2013, 5:42 PM   #2
3.2TLc
Registered Member
Garage is empty, add now
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Age: 48
Posts: 4,488
Thanks: 859
Thanked 622 Times in 595 Posts
Points: 12,127, Level: 72
Points: 12,127, Level: 72 Points: 12,127, Level: 72 Points: 12,127, Level: 72
Activity: 82.4%
Activity: 82.4% Activity: 82.4% Activity: 82.4%
P0131>Primary O2 sensor reading low voltage could be a fuel supply problem. Check the fuel pressure. If ok, then check the sensor.

P0171>Fuel system too lean may be the fuel pump, filter, pressure regulator or EVAP purge control valve. If ok, then check misfire or sensor.
3.2TLc is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2013, 12:58 AM   #3
BxTrini_TL
Registered Member
2004 Acura TL
 
BxTrini_TL's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Location: Schenectady
Age: 25
Posts: 74
Thanks: 148
Thanked 3 Times in 3 Posts
Threadstarter Richard Sankar Trini605 yuh_boy_rich
Points: 2,110, Level: 27
Points: 2,110, Level: 27 Points: 2,110, Level: 27 Points: 2,110, Level: 27
Activity: 1.9%
Activity: 1.9% Activity: 1.9% Activity: 1.9%
Thanks Bro i will surely check those out..
BxTrini_TL is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2013, 12:58 AM
AcuraZine
Acura Integra




Paid Advertisement


 
 
 
submit to reddit
Reply

Tags
131, 2000, 2003, 32, acura, code, fuel, mdx, p0131, p0170p0171p0131, po131, po171po131, pressure, pulling, reasons, tl

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 4:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Honda and the Honda marquee are registered trademarks of the American Honda Motor Company, Inc. Neither American Honda Motor Company nor its subsidiaries or affiliates shall bear any responsibility for Acurazine.com content, comments, or advertising. Acurazine.com is not affiliated with American Honda Motor Company in any way. American Honda Motor Company does not sponsor, support, or endorse Acurazine.com in any way. Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.
Passwords Backup