Random Navi Reboot - AcuraZine Community

Go Back   AcuraZine Community > AcuraZine TSX Community > First Generation TSX Discussion (2004-2008) > Problems & Fixes
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Reply
 
 
 
submit to reddit
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 05-25-2007, 1:02 AM   #1
Registered Member
 
CL9_86's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Location: AK & WA
Age: 28
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post Random Navi Reboot

I really like my 04 TSX but the last 4 months my Navi just decides to reboot and most of the time it takes 30 to 60 minutes of constant driving before it acts like it is supposed to. Once it starts rebooting it will remain at the startup screen not to be confused with the warning screen, for any amount of time it decides. every time I think I figured out a consistency it is'nt. every time I take it to Acura They say it works fine. Some times for a few days in a row it works perfectly. I am really lost on this one. Please Help! Anything I can try?
This ad is not displayed to registered or logged-in members.
Register your free account today and become a member on Acurazine!
CL9_86 is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2007, 2:19 AM   #2
CGP Ebony
 
xenonhid's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2005
Location: Seattle
Posts: 1,898
Thanked 8 Times in 8 Posts
Points: 11,310, Level: 70
Points: 11,310, Level: 70 Points: 11,310, Level: 70 Points: 11,310, Level: 70
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Bad or loose Connection on one of the Wire Harnesses? I.E. the ACC wire?
xenonhid is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2007, 4:57 PM   #3
Registered Member
 
CL9_86's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Location: AK & WA
Age: 28
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Threadstarter
I will check when I get back from deployment around the beginning of July.

Any other ideas would be great as I want as many possible solutions to try and fix this when I return Home.
CL9_86 is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2007, 10:59 PM   #4
Looking at the '15 TLX
 
Stevestr's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2003
Location: Denver Metro, CO
Posts: 760
Thanked 2 Times in 1 Post
Points: 17,177, Level: 83
Points: 17,177, Level: 83 Points: 17,177, Level: 83 Points: 17,177, Level: 83
Activity: 1.1%
Activity: 1.1% Activity: 1.1% Activity: 1.1%
Quote:
Originally Posted by CL9_86
I really like my 04 TSX but the last 4 months my Navi just decides to reboot and most of the time it takes 30 to 60 minutes of constant driving before it acts like it is supposed to. Once it starts rebooting it will remain at the startup screen not to be confused with the warning screen, for any amount of time it decides. every time I think I figured out a consistency it is'nt. every time I take it to Acura They say it works fine. Some times for a few days in a row it works perfectly. I am really lost on this one. Please Help! Anything I can try?
Check the DVD drive access door. The switch on that thing is very sensitive on my '04. Make sure it is closed tightly.

I only bumped mine one day and all of a sudden I got a random check DVD message.

My unit is becoming cranky in it's (old) age. Every once in a while it will lock at the nag screen OK button or fail to come out of dark screen mode when MAP is pressed.

A simple Windows-like reboot of the car (on-off-on) usually fixes the problem and the occurance is random.
Stevestr is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2007, 10:59 PM
AcuraZine
Acura Integra




Paid Advertisement


 
 
 
submit to reddit
Reply

Tags
2003, acura, everytime, gps, nav, navi, navigation, ofter, random, randomly, reboot, rebooting, reboots, restart, restarts, tl, tsxclub

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 9:47 PM.



Honda and the Honda marquee are registered trademarks of the American Honda Motor Company, Inc. Neither American Honda Motor Company nor its subsidiaries or affiliates shall bear any responsibility for Acurazine.com content, comments, or advertising. Acurazine.com is not affiliated with American Honda Motor Company in any way. American Honda Motor Company does not sponsor, support, or endorse Acurazine.com in any way. Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.
Passwords Backup