Help! 98 Acura cl 3.0 bose radio not working!! - AcuraZine Community

Go Back   AcuraZine Community > Special Interest > Audio, Video, Electronics & Navigation
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Reply
 
 
 
submit to reddit
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 04-30-2007, 9:21 PM   #1
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Age: 27
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Help! 98 Acura cl 3.0 bose radio not working!!

I have a 98 Acura cl 3.0 and the bose radio does not work. I get nothing...no power at all...the only thing i get is the anti-theft light blinking...Anyone know why this could be?? I tried a different radio and it worked except no sound so i put the original back in and i just dont know what to do!! plz help!!!!
This ad is not displayed to registered or logged-in members.
Register your free account today and become a member on Acurazine!
ktnmark182 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2007, 9:39 AM   #2
Former Sponsor
 
uncald4's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2003
Location: Gig Harbor, WA.
Age: 37
Posts: 3,093
Thanked 50 Times in 28 Posts
pages/ICON-Audio-Technologies/185489388139066
Points: 15,230, Level: 79
Points: 15,230, Level: 79 Points: 15,230, Level: 79 Points: 15,230, Level: 79
Activity: 6.2%
Activity: 6.2% Activity: 6.2% Activity: 6.2%
Quote:
Originally Posted by ktnmark182
I have a 98 Acura cl 3.0 and the bose radio does not work. I get nothing...no power at all...the only thing i get is the anti-theft light blinking...Anyone know why this could be?? I tried a different radio and it worked except no sound so i put the original back in and i just dont know what to do!! plz help!!!!
You're not going to get much advice on this one. I think that you answered your own questions. Sounds like your BOSE amp is toast. And... your original deck is toast.
uncald4 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2007, 11:38 AM   #3
Senior Moderator
Regional Coordinator
(Mid-Atlantic)
 
97BlackAckCL's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2005
Location: ShitsBurgh
Age: 33
Posts: 72,788
Thanked 1,143 Times in 834 Posts
Points: 64,139, Level: 100
Points: 64,139, Level: 100 Points: 64,139, Level: 100 Points: 64,139, Level: 100
Activity: 99.7%
Activity: 99.7% Activity: 99.7% Activity: 99.7%
Quote:
Originally Posted by ktnmark182
I have a 98 Acura cl 3.0 and the bose radio does not work. I get nothing...no power at all...the only thing i get is the anti-theft light blinking...Anyone know why this could be?? I tried a different radio and it worked except no sound so i put the original back in and i just dont know what to do!! plz help!!!!
Sounds like the head unit is bad, your other head unit got power and everything? It's either a fuse (if the other radio didn't get power) or the stock head unit is dead. An aftermarket head unit won't work with your stock bose amp unless you by an adapter, most people bypass the amp completely.
97BlackAckCL is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2007, 4:13 PM   #4
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Age: 27
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Threadstarter
I got it to work today and it worked fine-sounded great but once i turned the car off that was the last of that and i'm back to square one
ktnmark182 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2007, 5:16 PM   #5
Senior Moderator
Regional Coordinator
(Mid-Atlantic)
 
97BlackAckCL's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2005
Location: ShitsBurgh
Age: 33
Posts: 72,788
Thanked 1,143 Times in 834 Posts
Points: 64,139, Level: 100
Points: 64,139, Level: 100 Points: 64,139, Level: 100 Points: 64,139, Level: 100
Activity: 99.7%
Activity: 99.7% Activity: 99.7% Activity: 99.7%
How did you "get it to work?"
97BlackAckCL is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2007, 5:38 PM   #6
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Age: 27
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Threadstarter
it was a freak thing, i was driving and i looked at my radio and decided to try and power it on knowing it wouldnt work but i thought i'd give it a shot and it actually went on-it said CODE so i entered the code and it worked-i popped in a cd and it played fine but once i shut the car off that was the end of it...i dont get it
ktnmark182 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2007, 9:30 AM   #7
Senior Moderator
Regional Coordinator
(Mid-Atlantic)
 
97BlackAckCL's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2005
Location: ShitsBurgh
Age: 33
Posts: 72,788
Thanked 1,143 Times in 834 Posts
Points: 64,139, Level: 100
Points: 64,139, Level: 100 Points: 64,139, Level: 100 Points: 64,139, Level: 100
Activity: 99.7%
Activity: 99.7% Activity: 99.7% Activity: 99.7%
Sounds like a loose wire in the wiring harness, also try replacing your radio fuses
97BlackAckCL is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2007, 11:36 AM   #8
Registered Member
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Age: 27
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Threadstarter
yea thats what i was thinking-loose wire or a short in there. checked the fuse and its fine. kept doing it yesterday (going on after a bit then when i shut the car off thats it) so somethings up..thnx for all your help tho!
ktnmark182 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2007, 11:36 AM
AcuraZine
Acura Integra




Paid Advertisement


 
 
 
submit to reddit
Reply

Tags
30, 98, acura, amp, amplifier, anti, antitheft, bose, cl, dead, light, power, radio, stock, theft, tl

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2007 NFL Schedule :woot: is300eater Sports Talk & Fantasy Leagues 14 04-13-2007 7:23 PM
WTB: 2002-2003 CL Bose Radio Rowdy Car Parts for Sale 2 03-04-2007 4:13 PM
FS: stock radio for 01-03 acura cl fastcarz3 Car Parts for Sale 3 01-28-2007 12:41 AM
"Acura and XM Are First to Offer Complimentary Satellite Radio Program for CPO" DEI99662 Automotive News 5 10-14-2006 12:59 AM
carfax ASAP, please! DaInFaMMuS1 Car Talk 2 08-15-2005 8:58 PM


All times are GMT -5. The time now is 5:47 PM.



Honda and the Honda marquee are registered trademarks of the American Honda Motor Company, Inc. Neither American Honda Motor Company nor its subsidiaries or affiliates shall bear any responsibility for Acurazine.com content, comments, or advertising. Acurazine.com is not affiliated with American Honda Motor Company in any way. American Honda Motor Company does not sponsor, support, or endorse Acurazine.com in any way. Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.
Passwords Backup